dijous, 15 de març del 2012

Campiona olímpica

María Sanz Barreda ha quedat 2a en la II Olimpíada d'Humanitats organitzada per l'UJI. En aquesta edició han participat vint-i-vuit estudiants de Batxillerat de cinc centres d’ensenyament secundari de la província.

Les tres finalistes poden optar al premi al rendiment acadèmic que atorgarà la Universitat Jaume I, si es matriculen en el curs acadèmic 2012/2013 en alguna de les titulacions de la seua oferta acadèmica i, a més a més, tenen la possibilitat de participar en el programa Estudia i Investiga a l’UJI, pioner a la universitat espanyola.

El departament de Valencià de l'IES Honori Garcia la felicita pel resultat obtingut i l'anima a gaudir del premi en la seua futura incorporació a la universitat.

1 comentari:

  1. Amb propostes com aquesta de l'Olimpíada, alumnes com Maria Barreda poden vore reflectit el seu esforç i a més gaudir d'un premi que en temps de crisi sempre ajuda. Esperem que es creen més propostes com la de l'Olimpíada i que alumnes com Maria Barreda puguen seguir demostrant els seus coneixements.
    Miriam Gonzàlez Ruiz

    ResponElimina